top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLVI

Waarom kiezen voor een kast op maat?

Hierbij geef ik jullie graag dé 10 redenen waarom je voor inbouwkasten moet kiezen:


1. Ze besparen ruimte: je kan niet alleen elk klein en lastig hoekje wegwerken door de ruimte op te vullen met kasten op maat, je creëert ook nog eens extra opbergruimte voor je schoenen, kleren, boeken, …


2. Ze zijn praktisch: elke kast krijgt zijn functie en elk rommeltje krijgt zijn plekje. Je kan ervoor kiezen om alles achter deuren te verbergen of je kan combineren met open schabben …


onder schuin plafond
kast op maat

3. Zelfs op de meest onmogelijke plekken kan je toch nog een nuttige berging creëren door gebruik te maken van maatwerk. Denk maar aan die donkere plek onder je trap of dat onhandige schuine plafond op de zolder.


dressing
Kast op maat met schuifdeur


4. Ze vergemakkelijken het poetswerk: Inbouwkasten worden van muur tot muur en van vloer tot plafond ingewerkt in de bestaande ruimten. Hierdoor voorkom je stofnesten onder, op en naast de kasten.5. Je kan ze volledig personaliseren en aanpassen aan je eigen noden en wensen: heb je veel legplanken nodig, verkies je hangers of deel je jouw kast liever in met verschillende schuiven? Alles kan!

6. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en kleuren: je zal zeker je eigen stijl kunnen vinden in wat er allemaal op de markt is.


wanden bekleden met hetzelfde materiaal

7. Ze zorgen voor eenheid in je interieur: door overal gebruik te maken van maatwerk uit dezelfde materialen, vergroot je niet alleen de verschillende ruimtes, je zorgt ook voor een mooie harmonie in de volledige woning.

kast op maat als scheidingswand

8. Je kan ze ook gebruiken als scheidingswand: je behoudt een open gevoel maar creëert toch voldoende privacy.


9. In de badkamer of in de keuken kan je ze benutten om elektrische apparaten te verbergen. Zet deze altijd op een handige vaste plek in de kast en je keuken of badkamer ziet er steeds onberispelijk uit!


10. Je kan zelfs een binnendeur in het maatwerk verwerken of de wanden bekleden met hetzelfde materiaal als de inbouwkast. Hierdoor lijkt de kamer meteen groter en strakker.118 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page