top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverLVI

Hoe een interieurarchitect het verschil kan maken.

Bijgewerkt op: 24 mei 2018Een beroerte, een ongeval,… met een blijvende lichamelijke beperking tot gevolg. Het leven kan soms een ongewenste wending nemen. Naast het verdriet en de plotse confrontatie met deze nieuwe situatie, merkt u ook nog eens dat de huidige indeling/inrichting van uw woning niet meer voldoet en dat u genoodzaakt bent om deze aan te passen aan uw beperking. Vaak is dit echter het laatste van uw zorgen en weet u echt niet hoe u hieraan moet beginnen.


Misschien neemt u maar genoegen met ‘standaard’ opties omdat u niet weet welke materialen en hulpmiddelen er allemaal op de markt zijn en boet u zo ongewild ook nog eens in op een mooi interieur.

Misschien weet u wel concreet welke aanpassingen er moeten gebeuren, maar weet u echt niet wie u voor deze werken kan aanspreken.Ik ben als interieurarchitecte gespecialiseerd in deze materie en kan veel praktische zorgen van u overnemen. Ik kan de juiste materialen voorstellen, een concreet concept uitwerken dat aansluit bij uw stijl, en de planning en uitvoering volledig in handen nemen. Dit betekent dat u zich tijdens deze moeilijke periode alvast niet met deze zaken hoeft bezig te houden. Ik kan ervoor zorgen dat alles binnen de vooropgestelde planning verloopt en dat uw budget niet overschreden wordt. U staat er dus niet alleen voor tijdens deze verbouwingen en zal dankzij mijn hulp sneller het gewenste resultaat behalen.


Na de verbouwingen zal u opgelucht kunnen ademhalen en beseffen dat comfortabel leven in uw situatie nog mogelijk is. Iedere situatie is anders en ik bekijk alles met een geoefend oog. U kan mij altijd contacteren voor advies of voor een vrijblijvende offerte.


Hier kan u een interview lezen met een bestaande klant waarin ze o.a. uitlegt hoe ze de samenwerking ervaren heeft: https://www.lvinterior.be/blog-liesbethverheyeninterior/interview-met-een-bestaande-klant

396 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page