top of page

WIE BEN IK

Ik ben een vlotte, dynamische, creatieve vrouw met een grote passie voor interieur.

In 2004 studeerde ik af aan de Hogeschool Gent (KASK) als interieurvormgever. Het interieurvirus had me toen al zo gebeten, dat ik tegelijkertijd in avondschool de opleiding architectuurtekenen volgde en succesvol afrondde.

Na mijn studies kon ik onmiddellijk aan de slag als zelfstandig interieurarchitect bij Atelier De Bondt. Tot 2014 werkte ik voor diverse bouwbedrijven als projectbegeleider, technisch verantwoordelijke en later ook als ontwikkelaar van residentiele projecten.

Kortom, na al die jaren kende ik het bouwproces als geen ander en besloot ik dat het tijd was voor een nieuwe uitdaging.

Sinds 2014 werk ik als zelfstandig interieurarchitect en heb ik reeds vele diverse projecten tot een goed einde gebracht.

Ik specialiseerde me ook in het aanpassen van een woning aan de noden van iemand met een fysieke beperking. Ik ben ervan overtuigd dat dit nog steeds kan met oog voor schoonheid, detail en afwerking.

Ik doe mijn werk met hart en ziel, maar zorg er ook voor dat ik voldoende tijd spendeer met mijn vriend en twee schatten van kinderen. Ook voor mijn hobby’s (keramiek en tennis) slaag ik erin, een gaatje te vinden in mijn drukke agenda.

Een bezige bij kan je mij wel noemen!

bottom of page